MS-Stavanger Oilers 0-4

(0-2) (0-1) (0-1)

Oppdatert: (22.10.2009)

MS har spilt jevnt med de fleste denne sesongen, og tok også med seg to poeng fra bortemøtet mot Oilers i høst. Men denne gangen var det gjestene som var på offensiven fra første dropp. Oilers scoret to kjappe mål før første periode var halvspilt, og et slitent MS-lag klarte aldri å komme ordentlig inn i denne kampen. Det tette programmet med kamper annenhver dag i perioder begynner å sette sitt preg på troppen. Mange gjør et hederlig forsøk, men i kveld var det ingen som fikk tellende resultater hos de grønne.

Stavanger økte sin ledelse tidlig i andre periode, og hadde full kontroll på det meste. Fire minutter før full tid fastsatte de sluttresultatet til 0-4. MS har sluppet inn relativt få mål denne sesongen, men dessverre scorer de enda færre. Den siste trenden bør det gå an å snu i et lag som kanskje på papiret burde ha styrken offensivt. I tidligere kamper har MS da også produsert bøttevis med målsjanser, selv om de ikke alltid har hatt marginene på sin side. Men i kveld ble det kun produsert 13 skudd på mål fra hjemmelagets side, de fleste av dem var keepermat.

Neste kamp spilles i Lørenskog Ishall førstkommende søndag. Der spilte MS en meget god kamp i forrige runde, og fikk med seg ett poeng. Det er lov å håpe på poengfangst neste gang også, selv om Lørenskog har en god og bred tropp denne sesongen.