MS-Lillehammer 4-7

(2-1) (0-5) (2-1)

Oppdatert: (29.10.2009)

MS fikk en god start på kveldens kamp mot Lillehammer, da Pål Skogli gikk kjøkkenveien og lurte pucken inn etter to og et halvt minutt. Men etter drøye seks minutters spill førte et sleivpass i MS-sonen til at Lillehammer kunne utligne i spill fem mot fire. Fire minutter senere var det MS sin tur til å spille overtall, denne gang fem mot tre. Her fikk gutta til flott pasningsspill, og det ble til slutt Martin Hansen som kunne sette inn nytt ledermål til de grønne.

Andre periode ble et sorgens kapittel for MS sin del. Allerede etter 58 sekunder fikk gjestene lurt en puck under Linus Fernström. Etter ytterligere to baklengsmål takket Linus for seg, og Steffen Søberg fikk sin get-liga-debut. Dessverre fikk han ikke så mye hjelp de første minuttene. Også han måtte se to pucker bak seg, i en periode hvor gjestene scoret 5 ganger på 11 skudd. I tredje periode løftet MS seg betraktelig, og skapte en viss nerve med to tidlige scoringer av Justin Bostrom og Joacom Sundelius. Også debutanten Søberg viste gode takter i denne perioden, det samme gjorde flere andre av de yngre spillerne som fikk prøve seg. MS var i ferd med å spille seg inn i kampen igjen, men da gjestene kontret inn 7-4 med fem minutter igjen på klokka, var løpet definitivt kjørt.

MS vant både første og tredje periode med 2-1 i kveld, men i get-ligaen holder det sjelden å prestere i to perioder. Det er likevel positivt at gutta til en viss grad klarer å reise seg etter en mildt sagt råtten midtperiode. Både Kyle Sibley og Casper Santanen var ute med skader i kveld, og det merkes godt bakover på banen. Nå må alle sanser skjerpes frem mot neste kamp mot Frisk. Askerlaget har kommet sterkt tilbake med fem poeng på de to siste kampene, og venter forsterkninger før kampen mot MS. At kampen spilles i Askerhallen bør ikke være noen ulempe for MS, som faktisk har tatt 9 av sine 12 poeng på bortebane denne sesongen.