MS-VIF 1-2 sd

(0-0, 0-1, 1-0, 0-1)

Oppdatert: (12.11.2009)

Siste MS og VIF møttes til dyst i Manglerudhallen sto det 0-0 helt til sluttminuttet, før VIF avgjorde med et sent seiersmål. Også denne gangen ble det en målfattig forestilling mellom naborivalene. Først etter snaut halvspilt kamp fikk gjestene uttelling, og det måtte en gammel MS-spiller til. Mathias Trygg gjorde en fin prestasjon foran MS-målet da han satte inn ledermålet. Det så lenge ut til at en fattig scoring skulle holde til full pott for bortelaget denne gangen også. Men MS og Maths Johansson ville det annerledes. 8.44 ut i tredje periode fikk Maths stå uforstyrret nok foran kassa til at han rakk å stille inn siktet. Ikke det hardeste skuddet, men velplassert, og som eneste grønne spiller i kveld maktet han å overliste VIFs solide målvakt.

I motsatt ende av banen sto Linus Fernström en kanonkamp mellom stengene, og reiste seg dermed igjen etter den tidlige sortien mot Storhamar. Linus hadde flere viktige redninger i sluttminuttene, og bidro sterkt til at MS denne gangen fikk med seg det ene poenget. Begge lag hadde målsjanser i småkaotiske sluttminutter, men ingen avgjørelse falt før i forlengningen. VIF fikk etter hvert spille 4 mot 3, og valgte å satse med målvakten ute og spill 5 mot 3. Det trekket lyktes de med. MS hadde et skudd i retning det tomme målet, men på kontringen som fulgte avgjorde gjestene ved Lars Erik Spets. Dermed et nytt knepent nederlag mot naboen, men ett poeng står det likevel respekt av.

MS spilte ikke sin beste kamp, men kunne likevel med litt tur oppnådd et enda bedre resultat. Laget pådro seg enkelte unødvendige utvisninger underveis. Man trenger kanskje ikke være enig i alle avgjørelser fra de sebrastripete, men spesielt tre lagstraffer for seks mann på isen er i overkant. Forbedringspotensialet er fortsatt stort, men ett poeng  mot VIF er et løft etter mange tapte hjemmekamper. Neste kamp spilles borte mot Stjernen førstkommende lørdag.

MS i mediaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS