MS-Storhamar 4-3

(1-2, 2-0, 1-1)

Oppdatert: (22.11.2009)

MS måtte igjen klare seg uten Dave Bonk, som fortsatt har smerter i hånda. Storhamar på sin side stilte til start uten MS-produktet Joakim Jensen. De grønne har hatt mye marginer mot seg på hjemmebane denne sesongen, og hadde til gode å ta poeng uten Bonk på isen. Men i kveld var det endelig duket for et etterlengtet løft i Manglerudhallen.

Innledningen av kampen minnet likevel om det vi har sett mange ganger i hallen i høst. MS var på hugget fra start, men fikk ikke uttelling. Isteden var det gjestene som tok ledelsen etter snaue fjorten minutters spill. MS svarte imidlertid raskt. Maths Johansson måtte starte sesongen på andrelaget, men har fått istid  på a-laget de siste kampene under først Santanens og Bostroms, og siden Bonks fravær. Den sjansen har Maths tatt godt vare på. Drøye kvarteret ut i første periode kjempet han seg inn foran kassa og satte pucken bak Ruben Smith. Bare et par minutter senere var det gjestenes tur igjen. Da MS pådro seg to utvisninger ble det for tøft å holde unna. Storhamar dunket inn nytt ledermål i spill fem mot tre halvannet minutt før pause.

Andre periode skulle bli Manglerud Stars. Seks minutter ut i perioden var MS i overtall, og Pål Skogli utlignet etter fint samspill med Martin Hansen. Storhamar ville ha offside i momentet før, men dommeren vinket spillet videre etter at pucken danset på blålinjen. Bare drøye minuttet etter utligningen var Skogli på rett plass igjen. Justin Bostrom kom gjennom på et fint soloraid, og pucken havnet til slutt hos Skogli som vispet inn ledermålet fra skrå vinkel. Flere scoringer ble det ikke i perioden, selv om MS til tider var hardt presset i sluttminuttene. Fem minutter ut i tredje periode fikk MS et lite pusterom, da Stian Carlsen på råsterkt vis jobbet seg inn foran Ruben Smith og satte inn det befriende 4-2-målet. Men nervene kom raskt i spenn igjen, da Storhamar reduserte på nytt bare drøye minuttet senere.

Etter noen lange minutter med knallhard jobbing var det endelig klart at MS hadde klart en trepoenger på hjemmebane igjen. Gutta fikk bevist for seg selv at det går an å vinne en jevnspilt kamp på egen is, og med Dave Bonk på sidelinjen. Frisk tapte i kveld etter sudden death mot Lillehammer, MS øker dermed avstanden ned fra tre til fem poeng. Samtidig var nok denne seieren noe i nærheten av en siste mulighet til å henge på Storhamar, som i øyeblikket innehar sjuendeplassen. MS leder faktisk innbyrdes mot Hamarlaget etter fire kamper, men har fortsatt åtte poeng opp til de blågule.

Førstkommende tirsdag kommer Stavanger Oilers på besøk til Manglerudhallen, søndag gjengjelder MS den visitten.

MS i mediaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS