MS-Lørenskog 8-7

(3-2, 4-2, 1-3)

Oppdatert: (01.12.2009)

MS tok sin fjerde strake seier i GET-ligaen etter en virkelig målfest i Manglerudhallen i kveld. I første periode var gjestene to ganger i føring, men MS svarte begge ganger og ledet 3-2 etter første periode. Også i midtperioden scoret Lørenskog to ganger, men igjen svarte MS. Spesielt Martin Hansen var i scoringshumør i kveld. Da andre periode var slutt hadde han funnet nettet til sammen fire ganger, og MS gikk til siste pause med ledelse 7-4.

Lørenskog har hatt flere friske opphentinger denne sesongen, også denne gangen kom de sterkt tilbake og scoret tre ganger i tredje periode. Heldigvis for MS kom også Pål Skogli på scoringslista med sin andre for kvelden, dermed holdt det inn til en knepen 8-7-seier. Lørenskog er i likhet med Stavanger Oilers et lag som virkelig har fått slite med MS denne sesongen. Etter tre kamper mellom lagene har MS fått med seg 7 av 9 poeng så langt. Det er lov å glede seg til reprisen førstkommende torsdag i Manglerudhallen.

MS kunne også glede seg over Dave Bonks comeback i kveld. Og hvis radarparet Martin Hansen (4 mål og 1 assist) og Pål Skogli (2 mål og 4 assist) fortsetter storspillet, kan det bli riktig moro i tiden som kommer. At sju baklengsmål i en kamp er i meste laget, får vi tåle på en kveld som denne. MS har distansert Frisk/Asker de siste kampene, og puster Storhamar i nakken selv før man trekker fra de fem poengene Hamarlaget forventes å miste. For Dave Livingston kan plutselig utfordringen bli å hindre laget i å ta av og glemme at hardt arbeid fortsatt er det som gjelder.