MS-Lørenskog 3-4

(0-0, 2-1, 1-3)

Oppdatert: (03.12.2009)

Etter fire strake seiere var det slutt på flyten for MS i kveld. Likevel lå det lenge an til en ny triumf for de grønne. Første periode ble målløs, uten det helt store av spill eller sjanser. Fire minutter ut i andre periode kom kveldens første scoring. Dave Bonk serverte et flott pass til Dan Fredrik Nygård, som satte inn 1-0 med en kanon fra skrå vinkel. Snaut midtveis i perioden svarte Lørenskog, med 1-1 etter flott angrepsspill i power play. MS slo imidlertid raskt tilbake, Dave Bonk kontret inn 2-1 bare minuttet senere. Åtte minutter ut i tredje periode var det Casper Santanens tur til å lade kanonen i power play, og det sto 3-1. Akkurat da så det veldig lovende ut, men det var likevel tydelig at MS-gutta var slitne.

Lørenskog reduserte til 2-3 halveis i tredje periode, og da MS pådro seg 2+2 minutters utvisning fem minutter før full tid ble det tøft. Gjestene utlignet med tre og et halvt minutt igjen på klokka. Det så ut til å gå mot poengdeling, men Lørenskogs Inge Stokvik ville det annerledes. Etter et lite raid satte han den avgjørende pucken bak Linus med bare 10 sekunder igjen av ordinær tid.

Dette var nok årets bitreste tap for MS sin del, men man kan ikke ri på en medgangsbølge til evig tid. Nå er det bare å reise seg igjen til neste kamp, borte mot Lillehammer førstkommende lørdag. Det tette kampprogrammet gir ikke mye tid til å hente seg inn, men slik er hverdagen for samtlige lag i toppserien denne sesongen.