MS-Lillehammer 5-2

(3-0, 1-2, 1-0)

Oppdatert: (08.12.2009)

MS har virket litt kjørt i de siste par kampene, etter et knallhardt program. Også i kveld virket gutta slitne, men likevel så flyten ut til å være tilbake i første periode. Dave Bonk leverte to mål av høy klasse. Først rundet han målet og ristet av seg alt og alle før han satte pucken inn på backhand. Deretter lurte han Lillehammerbackene og keeper og gjorde 2-0 på en sterk kontring i undertall. To minutter før pause satte Martin Hansen inn 3-0 på et typisk jobbemål etter kaotiske tilstander foran Lillehammers målvakt. Fem minutter ut i andre periode var Hansen på farten igjen, og fikk servert pucken foran kassa av en hardt arbeidende Pål Skogli i rundvant. Martin satte sin andre scoring for kampen, og det sto 4-0 til hjemmelaget.

Deretter stokket det seg litt, og Lillehammer fikk komme inn igjen i kampen med to power play-mål. Det skal sies at dømmingen ikke akkurat favoriserte MS i denne perioden, men dette ble kompensert for i den tredje perioden. Da var det Lillehammers tur til å få mann etter mann i fryseboksen, og dermed ble ikke perioden det stormløpet mot Linus som vi hadde fryktet. Dan Fredrik Nygård punkterte kampen midtveis i perioden, og gjestene produserte kun 4 skudd på mål de siste 20 minuttene. MS på sin side svidde av et straffeslag ved Dave Bonk. Men Lillehammer scoret ikke et eneste mål i 5 mot 5 i kveld, og MS kunne innkassere tre nye viktige poeng. Med unntak av Dave Bonks fiksfakserier i første periode lå det mer hardt arbeid enn finspill bak poengene. Men det er nettopp slik det må være i et lag som med små ressurser har innkassert 32 poeng på 26 kamper.

Med kveldens seier økte MS igjen forspranget ned til Frisk, som er torsdagens motstander i Manglerudhallen. Samtidig har den siste tidens gode poengfangst sendt MS nesten opp i ryggen på Stjernen, som nå kun er 4 poeng foran på syvendeplassen. Frisk ligger imidlertid an til å tjene 3 poeng på den tidligere omtalte poengstraffen til Storhamar. Så her gjelder det bare for MS å fortsette å sanke poeng. Heldigvis ser det ut til at laget har kommet over hjemmekomplekset, de har nå like mange poeng hjemme som borte.

MS i media

MS TVPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS