MS-Stjernen 3-1

(0-0, 1-0, 2-1)

Oppdatert: (22.12.2009)

MS fortsetter å levere varene i GET-ligaen, og endelig begynner det også å gi resultater på tabellen. Med årets første seier over Stjernen kryper MS forbi både Fredrikstadlaget og Storhamar, og kan ta en kort, men velfortjent juleferie på sjetteplass på tabellen. Kveldens 3-1-triumf var den åttende seieren på 10 kamper for MS, som i øyeblikket har 18 poeng ned til kvalik og bare 7 poeng opp til tredjeplass. Selv med de resultatene MS har radet opp i det siste, er det vel i overkant hovmodig å tro at man skal inngå i medaljekampen. Men en sjetteplass er også i høyeste grad verdt å kjempe om. Ikke bare er det langt over hva noen hadde forventet før seriestart, men om denne plassen skulle holde helt inn vil man også unngå seriens to beste lag i en eventuell kvartfinale.

MS kom best i gang i kveldens kamp, og dominerte den første perioden. Uttellingen kom først snaue fem minutter ut i den andre, da Jan Andre Aasland kunne notere sitt første a-lagsmål for MS. Stjernen skapte balanse ni minutter ut i den tredje perioden, men MS ville ha alle poengene. Fem minutter før full tid sendte Martin Hansen MS til himmels igjen med nytt ledermål, og bare sekunder senere økte Pål Skogli i undertall. Disse gutta er virkelig i form om dagen, og Martin Hansen puster Justin Bostrom i nakken i kampen om gullhjelmen. En annen som har løftet seg i takt med laget er Linus Fernström, som har spilt stadig mer stabilt utover i sesongen. Det gir seg også utslag i resultatene.

Med kveldens seier er det kun én skalp igjen å ta for MS denne sesongen. Sparta er det eneste laget de grønne mangler seier mot. Man har vært svært nær poeng i hjemmekampene, men noe lenger unna på bortebane. 28. desember kommer Sparta på besøk til Manglerud for tredje og siste gang i seriespillet. Vi kan bare håpe at juleribba ikke gjør noe for å dempe den eventyrlige fremgangen MS opplever om dagen.  

MS i mediaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS