MS-Sparta 1-3

(0-1, 0-0, 1-2)

Oppdatert: (28.12.2009)

Sparta gjestet Manglerud for tredje gang denne sesongen, og for tredje gang vant sarpingene 3-1. Til tider ble dette mer krig enn kamp, med tidvis svært amper stemning på og utenfor isen. Sparta virket tidlig interessert i å få Justin Bostrom ut av kampen, og det ønsket fikk de oppfylt i tumultene som oppsto i den første pausen. Her var det krangling både på og utenfor isen, og dommeren slet med å få kontroll over det hele. Sparta ledet på det tidspunktet 1-0, etter en scoring i power play sent i første periode.

En bråte nye utvisninger i andre periode førte ikke til flere scoringer. Tidlig i tredje periode fikk MS spille fem mot tre, og endelig fikk de hull på vriene Phil Osaer også i denne kampen. Kyle Sibley satte inn utligningen med et velplassert skudd fra høyrekanten. Håpet om årets første poeng mot de blåkledte var tent, men noen minutter senere var Sparta igjen i ledelsen. Sparta punkterte kampen definitivt med 3-1-scoringen 1.03 før full tid. Dermed ble det enda en resultatmessig reprise på tidligere oppgjør mellom disse to lagene i Manglerudhallen. MS kjempet godt, men det holdt ikke helt inn. Savnet av Bostrom var godt merkbart i de to siste periodene.

Etter kveldens runde er MS igjen på syvende plass bak Storhamar, men fortsatt tre poeng foran Stjernen. MS har muligheten til å ta tilbake sjetteplassen når de reiser til Hamar førstkommende onsdag.