Frisk-MS 6-3

(4-2, 1-0, 1-1)

Oppdatert: (14.1.2010)

I tirsdagens møte mellom MS og Frisk reiste MS seg og vant etter en dårlig start. I kveldens match kom gutta enda dårligere i gang, Friskspillerne fikk nærmest boltre seg fritt rundt Linus Fernström i første periode. Når Linus heller ikke hadde sin beste dag, måtte det nesten gå galt. Hele fire ganger scoret Askerlaget i den første perioden, og det kunne vært flere. MS reduserte to ganger ved henholdsvis Pål Skogli og Jonas Moen, men ellers var det ikke mye å glede seg over. Samtidig bidro ikke de mange utvisningene som haglet i begge retninger til å gjøre kampen mer severdig.

Andre periode ble til sammenligning ganske hendelsesfattig. MS hadde sine muligheter, men uten uttelling. Isteden økte Frisk igjen i overtall tre og et halvt minutt før perioden var omme, og MS sto overfor en vanskelig oppgave i den tredje. Martin Hansen skapte en viss spenning i kampen med sin redusering snaue 13 minutter ut i siste periode, og MS klarte å skape et visst trykk i de siste minuttene. Men denne gangen var det Frisks tur til å kjempe godt og holde unna. De hadde også en god og heldig målvakt mellom stengene i kveld. Halvannet minutt før full tid kunne Askergutta punktere med sin sjette scoring for kvelden, da Linus hadde forlatt buret i et siste forsøk på å komme ajour.

Stjernen tapte også sin kamp i kveld, slik at MS fortsatt har 6 poengs forsprang ned til åttendeplassen. Førstkommende søndag kommer VIF på besøk til Manglerudhallen for tredje gang denne sesongen. En tøff oppgave venter, men alle kampene mellom disse to lagene har vært jevne og spennende. For de som ikke kan få nok hockey anbefaler vi også kampene til Manglerud Stars andrelag. De spiller hjemmekamper førstkommende lørdag mot Tønsberg, og neste onsdag mot Grüner. Følg også med på våre yngre lag, her er det mange kamper å velge mellom. Sjekk treningslisten og de enkelte lagenes hjemmesider for nærmere informasjon.

MS i mediaPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS