Stjernen-MS 3-4

(2-1, 0-3, 1-0)

Oppdatert: (21.1.2010)

MS fikk en dårlig oppladning til kveldens kamp, da spillerbussen ble forsinket. Laget ankom derfor hallen bare få minutter før oppvarmingen skulle starte. Og første periode, eller i hvert fall det første kvarteret av den, ble noe av det svakere MS har vist denne sesongen. Ingen fant hverandre, og absolutt ingenting så ut til å stemme. Stjernen kom til to enkle scoringer, en i undertall og en i avventende utvisning. Først da Maths Johansson reduserte med et velplassert slagskudd 17.17 ut i perioden våknet laget til live.

Om første periode var dårlig, ble den andre det stikk motsatte. Man skulle simpelthen tro det var et helt annet lag som entret isen i grønne farger. MS skrudde opp tempoet betraktelig, og lekte seg til tider med hjemmelaget. Etter flere eventyrlige sjanser fikk Kyle Sibley uttelling fem og et halvt minutt ut i perioden. To minutter senere fikk debutanten Mats Frøshaug tid og rom til å runde kassa, og han lot ikke sjansen gå fra seg. MS var i føring for første gang i kampen, og kunne ha økt ledelsen på straffe. Men Dave Bonk satte pucken i tverrliggeren ved den anledningen. To og et halvt minutt før siste pause kom likevel 4-2, etter et flott raid av en meget velopplagt Maths Johansson. Pasningen fikk han fra Mats Frøshaug, som noterte seg for 1 mål og 2 assist i kveld. Mer enn godkjent av en debutant med lite kamptrening.

I tredje periode hadde MS relativt god kontroll, frem til Stjernen fikk spille i overtall midtveis i perioden. Et skudd fra blå fløy inn bak Linus, og hjemmelaget hadde kontakt igjen. Kampens siste minutter ble både lange og spennende, med flere store målsjanser til Stjernen. Men MS ryddet unna det som kom, og tok dermed med seg 3 meget viktige poeng fra Stjernehallen. På et tidspunkt i høst lå Stjernen hele 16 poeng foran MS, med kveldens seier er MS 9 poeng foran. Det sier litt om formkurven til lagene. Frisk fortsetter også oppover på sin kurve, i kveld vant de 5-4 over Storhamar. MS er med det bare 1 poeng bak Hamarlaget. MS rundet dessuten 50 poeng i kveld, og har med dette skrevet klubbhistorie. Ingen tidligere utgaver av MS har klart det samme. Den forrige rekorden var på 48 poeng fra 1982. Den gangen var det riktignok 36 serierunder og kun 2 poeng for seier. Og i klubbens  gullalder på 70-tallet ble det bare spilt 18 runder. Årets MS-utgave har likevel all grunn til å være stolte av sine historiske 50 poeng.

Som vanlig kan man ikke hvile lenge på sine laurbær i Get-ligaen. I de to neste bortekampene venter topplagene i ligaen, Sparta på lørdag og VIF på tirsdag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS