Stjernen-MS 5-3

(0-0, 1-0, 4-3)

Oppdatert: (02.2.2010)

MS gikk offensivt ut i kveldens kamp, og ledet en stund 7-1 i skudd uten å ha fått uttelling. Så pådro laget seg utvisninger, og spillet jevnet seg ut. Det ble likevel ingen scoringer i den første perioden. Også i andre periode skapte MS noen målsjanser innledningsvis, men fortsatt uten å få nettkjenning. Stjernen kontret inn denne periodens eneste mål, og kunne gå til siste pause med ledelse 1-0.

Tredje periode ble mer innholdsrik. Justin Bostrom satte inn utligningsmålet etter 2.40 i power play, før Kyle Sibley sendte laget i føring for første gang i et nytt power play seks minutter senere. Nå så det igjen lyst ut i noen minutter, men det var før et par unødvendige og avgjørende utvisninger i sluttminuttene. Stjernen utlignet mens Scotty Balan sonet en tominutter seks minutter før full tid, og halvannet minutt senere var det Pål Skoglis tur til å besøke fryseboksen. En ny Stjernenscoring var et faktum, og MS hadde plutselig dårlig tid.

Halvannet minutt før full tid oppsto en noe merkelig situasjon, da en Stjernenspiller ble tatt nærmest på vei ut av egen sone. Dommeren mente han var frispilt, og dømte straffeslag. Stjernens nyervervelse Jan Sochor punkterte tilsynelatende kampen til 4-2. MS hadde likevel ikke gitt opp håpet. Med keeper ute og en ekstra utespiller på isen tente de et nytt håp i kampen drøye minuttet før full tid. Scotty Balan var sistemann på pucken ved den anledningen. Men Stjernen punkterte på nytt med 30 sekunder igjen på klokka, denne gangen i tomt mål.

Storhamar vant med solide 8-3 hjemme mot Frisk, og krøp med det forbi MS på tabellen igjen. Stjernen knappet inn forspranget opp til MS, og er nå 5 poeng bak. Frisk ligger fortsatt 12 poeng bak MS i bunnen av tabellen. Alle disse lagene har en kamp mer spilt enn MS. På torsdag reiser MS til Stavanger, før Lørenskog kommer på besøk til Manglerudhallen søndag.