MS-Lørenskog 0-3

(0-1, 0-1, 0-1)

Oppdatert: (07.2.2010)

MS valgte å la Linus Fernström hvile i kveldens kamp, dermed fikk 16 år gamle Steffen Søberg for første gang stå en kamp fra start. Da gjestene satte inn sitt første mål på en styring bare halvannet minutt ut i kampen, kunne det se ut til å gå mot en vanskelig kveld for Søberg. Isteden skulle dette bli en målfattig forestilling, med Steffen Søberg blant de bedre aktørene på isen. MS hadde nok av muligheter til å utligne, men klarte ikke overliste Lars Haugen i Lørenskogmålet.

Kveldens andre scoring lot vente på seg, men 12.54 ut i andre periode var den tidligere MS-spilleren Lasse Hammerstad på plass foran kassa og satte inn 2-0. Den endelige punkteringen av kampen kom ikke før midtveis i tredje periode. Da slapp gjestene alt for enkelt gjennom på venstrekanten, og Steffen Søberg måtte kapitulere for tredje og siste gang i kampen. I sluttminuttene slet MS med å få pucken ut av sonen, men flere mål ble det ikke. Stjernen og Storhamar tapte også sine kamper i runden, slik at MS fortsatt er 1 poeng bak sjetteplassen.

Neste og siste kamp før OL spilles borte mot Lillehammer 11. februar.