Lillehammer-MS 4-5 str

(1-1, 1-2, 2-1, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (11.2.2010)

MS trengte bare ett poeng i kveldens oppgjør for å passere Storhamar i kampen om sjetteplassen. Men det var hjemmelaget som kom best igang, med en scoring i power play etter sju minutter av første periode. MS slo tilbake og utlignet like etterpå ved Dan Fredrik Nygård, også det målet kom i power play. I andre periode var MS mer på hugget fra start, men det var igjen Lillehammer som scoret først. Men MS svarte igjen ved Mats Frøshaug etter ni minutter, og de grønne var nå inne i en god periode. Bare et par minutter senere kom Niklas Wiklund på et sjeldent soloraid, og Joacim Sundelius kunne pirke inn en puck som danset på mållinjen. MS hadde også en puck til inne i perioden, men ble avblåst for offside.

Ettmålsledelse etter to perioder er alt annet enn en trygg ledelse i ishockey, spesielt når Lillehammers Tomi Pöllänen er på isen. I løpet av tredje periodes første fem minutter fikk han gå alene mot kassa to ganger, og det resulterte i to scoringer. Etter dette hadde hjemmelaget flere muligheter til å punktere kampen. Ved en anledning reddet Casper Santanen på målstreken. Med under to minutter igjen av ordinær tid så det ut til å gå mot tap, men så lempet Mats Frøshaug en puck inn foran kassa til Martin Ytterstad, som med ryggen til fikk et sjeldent godt treff og styrte pucken opp i krysset. Etter noen spennende sluttsekunder var det klart for sudden death, og MS hadde alt passert Storhamar på tabellen.

I forlengningens to siste minutter fikk MS spille 4 mot 3, og skapte flere store målsjanser. Blant annet trillet pucken på mållinjen i sluttsekundene. Lillehammer hadde også en god mulighet 2 mot 1 i undertall. Men det gikk til straffer, hvor Lillehammer bommet på sitt første forsøk. Også Dave Bonk misset på Manglerud Stars første straffe. Men da selv MS-dödaren Pöllänen brant sin straffe ante vi at mulighetene var gode. Og igjen ble det Martin Hansen som måtte gjøre det for MS. Martin fintet ut keeper og lot pucken seile bedagelig over mållinjen. Lillehammer mislyktes også i sitt tredje og siste forsøk, dermed kunne MS feire sin første seier i Kristins Hall denne sesongen. Dette innebærer at MS har vunnet i samtlige Get-arenaer med unntak av Sparta Amfi.

Både Storhamar og Stjernen hadde spillefri i dag, og med dagens straffeseier er MS 1 poeng foran Storhamar på tabellen. Avstanden ned til Stjernen økte til 7 poeng. Storhamar har bare 2 kamper igjen å spille, og MS trenger 5 poeng på de 3 siste kampene for å være garantert sjetteplassen. Disse kampene spilles etter OL, mot Frisk, VIF og Stjernen.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS