MS-Frisk 2-3

(2-0, 0-3, 0-0)

Oppdatert: (26.2.2010)

MS så ut til å få en god start etter OL-pausen, men gleden ble kortvarig. I første periode ble det levert godkjent spill med to fine scoringer av Maths Johansson og Justin Bostrom. Martin Hansen assisterte på begge målene. MS klarte også fire minutter i undertall på en bra måte tidlig i kampen. Men andreperiode skulle bli et meget trist kapittel. Først fikk gjestene komme gjennom på en kontring og score i undertall, så utlignet de i overtall etter et nytt sleivpass i MS-sonen. Og da Askergutta igjen fikk spille i overtall mot slutten av perioden, kom det som til slutt skulle bli det avgjørende målet.

MS prøvde å kjempe seg inn i kampen igjen i tredje periode, men var ikke på godfot med verken pucken eller dommerne. Perioden ble tildels preget av amper stemning på isen. Blant annet pådro Stian Carlsen seg 2+2 minutter for roughing etter en situasjon der MS-målvakten ble taklet i forkant. Han fikk nye minutter helt på tampen, og dermed bar det i dusjen for en av dagens mest hardtarbeidende spillere. I målprotokollen kom ikke MS nærmere i tredje periode enn bom på tomt mål av en fallende Dave Bonk. Frisk hadde langt mer å spille for enn MS i dagens situasjon, med dagens trepoenger har de fortsatt muligheten til å nå kvartfinalen.

For MS sin del så det lenge ut til at i hvert fall sjuendeplassen skulle sikres i kveld, men med Stjernens utligning i sluttsekundene mot Lørenskog kan det fortsatt ende med alt fra sjette til åttendeplass for de gulgrønne. Førstkommende søndag møter MS de nybakte seriemestrene VIF på Jordal Amfi. Dette blir også TV-kamp. På tirsdag kommer Stjernen på besøk i Manglerudhallen i den siste runden i seriespillet.



Print artikkel Skriv ut artikkelen








Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no








Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS