VIF-MS 4-3

(2-0, 1-2, 1-1)

Oppdatert: (12.3.2010)

MS lå under med 0-3 tidlig i andre periode, men gutta hadde ikke tenkt å avslutte denne sesongen uten å gi motstanderen kamp til døra. MS startet opphentingen med et kontringsmål i undertall av Justin Bostrom, før Dan Fredrik Nygård reduserte på nytt i power play kvarteret ut i perioden. MS leverte tidvis meget godt kontringsspill i denne perioden, noe som ofte har vært mangelvare denne sesongen. MS gikk også inn i hver duell med hodene hevet høyt, mens VIF-spillerne falt som dominobrikker og fikk betalt for det av dommertrioen. Men selv med mange dommeravgjørelser mot seg, kom MS-gutta tilbake i kampen på imponerende vis.

2.13 ut i siste periode utlignet Justin Bostrom til 3-3, og vi øynet håpet om en ny sensasjon. Men slik skulle det ikke gå, og Justins scoring ble dessverre den siste for de grønne denne sesongen. Åtte minutter ut i perioden scoret VIF det avgjørende målet, mens Casper Santanen satt utvist for å forsinke spillet. Med litt mer flyt kunne også denne kampen gått MS sin vei, men VIF viste seg igjen som det mest effektive laget. Tiden rant ut for MS, som gikk på et nytt knepent nederlag. Men gutta avsluttet en fantastisk sesong på en måte de kan være stolte av. Vi takker dere alle for små og store bragder og mange magiske stunder gjennom hele sesongen!