MS-Oilers 0-4

(0-1, 0-2, 0-1)

Oppdatert: (21.9.2010)

MS sitt helnorske mannskap fikk en ny tøff oppgave mot Stavanger Oilers i kveld. Gjestene tok ledelsen i power play åtte minutter ut i første periode, og økte med to kjappe scoringer i starten av andre periode. MS klarte aldri å spille seg inn i kampen igjen, og tidlig i tredje periode fastsatte Oilers sluttresultatet til 0-4 i et nytt overtall. MS kviknet igjen litt til mot slutten, men fikk ikke uttelling på noen av sine målsjanser.

Mangelen på backer sliter på hele laget, og man mister også mye offensiv slagkraft når spillere som Martin Hansen og Pål Skogli får mer defensive roller. Det er likevel positivt å se at unge backtalenter som Emil Frøshaug og Daniel Rokseth vokser med oppgavene. Steffen Søberg stoppet mange pucker også i kveld, og havnet igjen på godt over 90 i redningsprosent.

På torsdag er det duket for et minst like vanskelig oppgjør for det unge MS-laget, da venter Sparta i Sarpsborg.