MS-Frisk/Asker NTG2 2-4 (1-2, 0-0, 1-2)

Utvisninger avgjorde kampen mot Frisk/Asker.

Oppdatert: (16.2.2008)

Frisks førstelag kjemper for øyeblikket om seriegull i GET-ligaen. At det ikke sto fullt så mye på spill i dagens kamp mellom andrelaget og MS, bar kampen naturlig nok preg av. MS slet litt med å komme skikkelig igang i åpningsminuttene, og gjestene var tidlig oppe i en 2-0-ledelse. MS kom noe sterkere tilbake etter hvert, og reduserte i power play ved Peter Andersen. Andreperiode er det ikke mye å skrive om. Frisk jublet riktignok for scoring ved en anledning, men MS måtte gjøre dem oppmerksomme på at pucken ganske riktig lå i nettet, men på baksiden av målet.

I tredje periode skrudde MS opp tempoet, scoret tidlet utligningsmålet ved Håkon Stensbak, og jaget et ledermål. Men akkurat da de grønne var inne i en god periode, pådro laget seg en dobbeltutvisning som skulle bli fatal. I spill 5 mot 3 var det gjestene som igjen fikk stikke opp i ledelsen. Og selv om MS jobbet frenetisk for en ny utligning i sluttminuttene, så var det Frisk som til slutt kunne sette 4-2 i åpen kasse 23 sekunder før full tid. MS våknet litt sent i kveld, og fikk ikke god nok uttelling da de endelig tok grep om kampen i tredje periode. I en totalt sett jevn kamp var det dermed den omtalte dobbeltutvisningen som ble avgjørende.