MS-Storhamar 6-1

(2-0, 3-0, 1-1)

Oppdatert: (03.10.2010)

MS trengte sårt en seier i kveld, dels for å henge med lagene foran, men like viktig var det å få selvtilliten tilbake i laget. Og allerede i kampens først bytt så vi at det var et helt annet tenningsnivå på gutta i kveldens kamp. Tom May viste vilje og styrke da han rundet kassa og satte inn 1-0 allerede etter 34 sekunder. MS dominerte denne perioden stort, og to og et halvt minutt før pause var to andre importer på farten. Paul Ballantyne fyrte av et skudd, arbeidsmauren Travis Vermeulen plukket opp pucken og rundet målvakten på kaldt og elegant vis.

MS fortsatte dominansen i andre periode, og halveis i kampen ble Storhamarballongen punktert med tre kjappe MS-scoringer. Mats Knutsen var sistemann på pucken ved to av målene, mens Martin Hansen signerte ett. Dan Fredrik Nygård har seilt rundt med gullhjelmen i seks strake kamper etter en enkelt scoring i åpningskampen. I kveldens kamp viste han seg for alvor det gylne hodeplagget verdig. Etter to assister i andre periode la han selv på til 6-0 snaue fire minutter ut i tredje periode. Endelig var det ettertrykkelig slutt på måltørken for et lag som kun hadde scoret to ganger på de fem første kampene.

Først da Storhamar fikk spille 5 mot 3 klarte de å overliste Steffen Søberg denne kvelden. Søberg hadde ikke sin vanskeligste dag på jobben, i en kamp der MS var suverene fra første dropp. Det må smake godt for samtlige spillere å få bekreftet at de virkelig kan. Både importene og våre juniortalenter og mer rutinerte spillere viste seg fra en helt annen side enn i forrige runde. Etter kveldens kamper har MS, Stjernen og Frisk tre poeng hver, og ligger i hælene på Storhamar som har fire poeng. Neste mulige poengfangst er mot Rosenborg i Trondheim førstkommende torsdag.