Rosenborg-MS 3-2 str

(0,1, 1-1, 1-0, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (07.10.2010)

MS tok med seg ett poeng etter straffekonkurranse mot Rosenborg i Leangen i kveld. MS kom best i gang og ledet 1-0 etter første periode etter en scoring av Dan Fredrik Nygård. I andre periode vant MS skuddstatistikken stort og kunne ha avgjort kampen, isteden ble det Rosenborg som kom ajour etter en scoring i power play. Mot slutten av perioden var det MS og Dan Fredrik Nygård som fikk uttelling i overtall, de grønne ledet dermed 2-1 etter to perioder.

Åtte minutter ut i tredje periode kom vertene igjen ajour, også denne gangen kom målet i power play. Flere mål ble det ikke verken i ordinær tid eller i fem minutters forlengning. Dermed var det duket for straffeslag. Det måtte fire straffer til for hvert av lagene før avgjørelsen falt. Tom May var den eneste som fikk godkjent nettkjenning for MS, men han bommet i sitt andre forsøk. Rosenborg scoret to ganger, og kunne dermed ta med seg to poeng fra kampen. MS måtte nøye seg med det ene, men det er likevel nok til å føre laget opp på sluttspillplass etter dagens runde.

Allerede på lørdag skal plassen over sluttspillstreken forsvares, da møter MS Stjernen i Fredrikstad.