MS-Lørenskog 1-3

(0-2, 1-0, 0-1)

Oppdatert: (17.10.2010)

Forrige gang MS og Lørenskog møttes hadde MS fem mann på sidelinjen, og tapte 1-3. I etterkant har det vist seg at Lørenskog hadde fire ikke spilleberettigede mann på isen i den samme kampen. Kveldens kamp endte resultatmessig med en reprise av serieåpningen, men denne gangen var MS likevel langt bedre med på notene. Første periode endte riktignok med to scoringer til Lørenskog, og MS brukte store deler av andre periode før de kom ordentlig inn igjen i kampen. Først etter snaue 17 minutter av midtperioden kom reduseringen, da i overtall etter en styring fra Travis Vermeulen.

I tredje periode satte MS for alvor inn et ekstra gir. Til tider hadde Lørenskog nok å gjøre med å forsvare seg. Lørenskogs målvakt Lars Haugen måtte i denne kampen vike plassen for evig unge Tommy Lund, og det var nettopp Lund som til slutt reddet poengene for gjestene. I sluttminuttet tok MS ut målvakten, og bare sekunder før full tid fikk Travis Vermeulen en gedigen mulighet da han plutselig ble stående alene foran Lund med pucken. Dessverre fant ikke Travis nettmaskene denne gangen, isteden kunne Lørenskog kontre inn 3-1 i tomt bur.

Slik denne kampen utviklet seg ble dette et noe surt tap for hjemmelaget, men likevel et stort fremskritt fra serieåpningen mot samme motstander. Denne gangen var det bare et par centimetre som skilte laget fra forlenget spilletid. Det er også beroligende at Steffen Søberg, som i de siste to kampene har spilt inn nytt utstyr, spilte seg stort opp og gikk fra 75% i første periode, til 100 i resten av kampen. MS-gutta har nå en tøff uke foran seg, med kamper mot Stavanger tirsdag, Sparta torsdag og VIF på søndag. I Stavanger har MS en jobb å gjøre med å forsvare statistikken fra i fjor, da laget vant alle tre bortekampene mot siddisene.