Oilers-MS 12-2

(3-1, 4-0, 5-1)

Oppdatert: (19.10.2010)

MS gikk på en stjernesmell mot Stavanger Oilers i kveldens bortekamp. Hjemmelaget tok ledelsen midtveis i første periode i power play, og økte ledelsen etter drøye kvarteret. MS svarte med redusering ved Paul Ballantyne bare 12 sekunder senere, men i periodens sluttsekunder økte vertene til 3-1. Siden ble det nesten bare Oilers, med fire scoringer i andre periode og fem i tredje periode. Steffen Søberg forlot isen etter kveldens baklengsmål nummer fem. Mot slutten av kampen kunne MS notere et trøstemål signert Daniel Rokseth.

Tap 2-12 i Stavanger er et resultat MS bør legge bak seg snarest mulig, og i hvert fall før torsdagens utfordrende hjemmekamp mot Sparta i Manglerudhallen. Heldigvis for MS tapte de to lagene under sluttspillstreken også sine kamper i kveld. MS beholder sin åttendeplass, med avstand på 4 og 7 poeng ned til Stjernen og Frisk.