MS-Sparta 2-7

(2-3, 0-1, 0-3)

Oppdatert: (21.10.2010)

MS fikk en tøff start på kveldens kamp mot Sparta, da serielederen kontret inn 1-0 før halvannet minutt var spilt. Etter dette kom MS mer med i spillet, men et kvarter ut i perioden økte gjestene på en ny kontring, denne gangen i undertall etter at en MS-spiller falt. Minuttet senere var det Spartas tur til å feile bakover, Dan Fredrik Nygård fikk stå i fred foran kassa og sette inn reduseringsmålet. Bare sekunder senere var utligningen et faktum, Martin Hansen fikk et flott pass fra Pål Skogli og satte en ny puck bak Osaer. Men like etter var Sparta foran igjen, da Niklas Roest scoret mot gamle lagkamerater.

Seks og et halvt minutt ut i andre periode økte gjestene igjen, og dette ble periodens eneste scoring. MS skapte noen målsjanser mot slutten av perioden, blant annet hadde Joacim Sundelius et skudd i tverrliggeren. Også i tredje periode skapte MS en del, men slet fortsatt defensivt. Sparta var dødelig effektive i kampen, og utnyttet de fleste feil MS gjorde. Først etter ytterligere tre scoringer var de blåkledte fornøyd. Minst tre av kveldens baklengsmål kom etter at MS-spillere falt i forkant. Mot en så god motstander som Sparta må man holde seg på beina, med mindre man kaster seg for å stoppe skudd.

MS avslutter en tøff kampuke mot VIF på Jordal Amfi søndag.