MS-Rosenborg 4-7

(3-1, 1-2, 0-4)

Oppdatert: (04.11.2010)

MS fikk en svært god start på kveldens kamp, med dominans i spillet og scoringer på rekke og rad av Travis Vermeulen, Pål Skogli og Joacim Sundelius i første periode. I periodens sluttminutt reduserte gjestene i power play, og dette ble begynnelsen på en bratt nedtur for de gulgrønne. Bare sekunder ut i andre periode reduserte Rosenborg på nytt, før MS hadde rukket å våkne etter pausen. Et nytt power play snaut midtveis i kampen var det som skulle til før MS-ledelsen var spist opp og gjestene ajour.

Snaue tolv minutter ut i andre periode var MS igjen i ledelsen, da Martin Hansen styrte inn 4-3 bak Ruben Smith. Denne ledelsen holdt perioden ut, men det virket ikke som MS hadde lært av feilene sine. Også i tredje periode var nemlig Rosenborg nær ved å utligne på sitt første angrep. Og halvannet minutt ut i perioden lyktes de. Etter en personlig feil i MS-forsvaret fem minutter ut i perioden, var Rosenborg foran for godt. MS gikk mer eller mindre i oppløsning, og de sorthvite økte ytterligere to ganger før kampslutt. Den siste scoringen kom etter et tvilsomt spillerbytte hos Rosenborg, men dette føyer seg bare inn i rekken av ting som ikke trillet vår vei i kveld. Det er nedslående å se hvordan en kamp som åpner så bra kan få en så negativ utvikling.

Dette ble i det hele tatt ingen god serierunde for MS, siden Stjernen og Frisk i tillegg vant sine kamper. På søndag kommer Stjernen på besøk til Manglerudhallen, og da må trenden snus om ikke disse lagene for alvor skal puste oss i nakken.