MS-Stjernen2 13-3 (4-1, 5-0, 4-2)

Lekestue for MS mot Stjernens andrelag.

Oppdatert: (19.1.2008)

MS har levert variable resultater i de siste kampene, men i dagens kamp mot Stjernen var det aldri noen tvil om hvor seieren ville ende. Allerede etter 48 sekunders spill lå den første pucken bak Stjernens målvakt. En målvakt som forøvrig forlot isen mindre enn 4 minutter senere, etter at MS hadde økt sin ledelse til 2-0. MS dominerte stort i denne perioden, noe vi så spesielt tydelig da laget var i undertall i sluttminuttene. Med en mann mer på isen slet gjestene med å komme seg over egen mållinje, og maktdemonstrasjonen endte med ny MS-scoring, den fjerde i tallet.

I den andre perioden ble MS-dominansen enda tydeligere. Rekka Andersen/Stensbak/Djupvik tok frem finspillet som så ofte før i sesongen, og fikk etter hvert følge av juniorrekka med Sundelius/Lindahl og Edstrøm. Gittergutta viste til tider imponerende takter, som da de scoret to ganger i samme bytt, begge ganger etter strålende samspill gutta imellom. MS kunne gå til andre pause med 9-1-ledelse, og etter to trøstemål fra Stjernen i starten av tredje periode akselererte MS fra i målprotokollen igjen. Man burde nesten vært stenograf for å få med seg alle detaljer idet MS feide inn puckene i rask rekkefølge.

Drøyt halveis i tredje periode byttet Stjernen målvakt igjen, denne gangen med større hell. Kampens siste snaue ti minutter ble nemlig målløse. Likevel endte det med solide 13-3 i målprotokollen, et resultat MS bør si seg godt fornøyd med mot et Stjernenlag som ikke var all verdens målestokk i kveld. Langt tøffere motstand venter nok i neste kamp mot Gjøvik i Fjellhallen.