MS-Storhamar 2-1 str

(0-0, 1-1, 0-0, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (05.12.2010)

MS ville igjen ha havnet på jumboplass med tap i kveld, og det hadde gutta absolutt ingen ønsker om. Kveldens oppgjør mot Storhamar ble en jevn batalje, som begge lag kjempet med nebb og klør for å vinne. I første periode hadde Storhamar flere power play, uten å skape de store målsjansene. MS jobbet godt, og fikk også et par gode muligheter på kontringer. Det var likevel totalt sett en ganske sjansefattig første periode.

I andre periode prøvde Storhamar å feste grepet, men MS holdt unna. Med fem minutter igjen av perioden gjorde så MS plutselig et eksepsjonelt bra bytt som kom brått på Storhamar. Pål Skogli, Martin Hansen og Travis Vermeulen la voldsomt press på gjestene og skapte flere store målsjanser før Travis dunket pucken inn bak målvakten.  Lars Haugen a-lagsdebuterte for MS i kveld, og bortsett fra at han slapp en del returer var det lite å utsette på debuten. Med to minutter igjen av midtperioden måtte han likevel kapitulere da Storhamar satte inn 1-1.

Tredje periode ble lang og slitsom, da MS igjen måtte sone flere utvisninger og gjestene ingen. Men MS spilte nok en gang godt i undertall, og til slutt var det klart for ny spilleforlengelse i Manglerudhallen. Etter fem minutter forlengning sto det fortsatt 1-1, og isen måtte igjen gjøres klar for straffeslag.

Da det vanligvis sikre straffekortet Martin Hansen mistet kontroll over pucken så det ikke så lovende ut. Men Christian Lariveé var ikke bedre for gjestene, og satte pucken langt utenfor. Så var det Travis Vermeulens tur, og han vartet opp med en kald og kalkulert straffe. Både finten og avslutningen var av beste klasse, og MS var i føringen. Storhamar lyktes ikke med å overliste Haugen på noen av sine tre straffer i kveld, dermed spilte det ingen rolle at Skogli ikke klarte å lure pucken under Koenig.

Arbeidsmauren Travis Vermeulen ble matchvinner med sine to scoringer, og Haugen fikk en fin start i MS-målet. Backspillet var også til tider meget bra i kveld, og det er sjelden laget klarer seg så godt gjennom så mange minutter i undertall. Med kveldens to poeng holder MS fortsatt Stjernen bak seg, men med tanke på sluttspillplass var det kanskje enda viktigere at laget også knep inn på forspranget til Frisk og Rosenborg.

Nettopp Rosenborg er Manglerud Stars neste motstander, det oppgjøret finner sted i Trondheim førstkommende torsdag.