MS-Sparta 0-3

(0-0, 0-0, 0-3)

Oppdatert: (06.1.2011)

MS stilte igjen med redusert mannskap i kveld, men hang likevel godt med serielederen i to og en halv periode. I første periode skapte Sparta svært lite, og selv da laget fikk spille 1.49 i overtall i andre periode fikk de ikke uttelling. Her må vi fremheve Hansen, Hansson og Hammerstad hos MS, som gjorde en stor innsats i hele undertallsperioden uten å få byttet. Sammen med en meget god Lars Haugen sørget de for at det eneste målet Sparta traff i de to første periodene var søplebøtta bak tribunen.

Lars Haugen fortsatte storspillet i tredje periode, men kreftene begynte å ta slutt for et tynt besatt MS-lag. Våre 4 U20-landslagsspillere er fortsatt ikke kommet hjem fra VM. I tillegg var spillere som Martin Ytterstad, og etter hvert Jan Andre Aasland og Christoffer Hansson på tribunen. Midtveis i tredje periode scoret Sparta to kjappe mål, og hadde omsider fått kampen dit de ville. Fire minutter før full tid kontret gjestene inn 3-0 mot slitne MS-spillere, og kampen var punktert.

MS gjorde likevel en mer enn godkjent innsats ut fra forutsetningene i kveld. Mange hadde nok trodd Sparta skulle få gjøre akkurat som de ville i denne kampen. Men med mulig unntak av en ikke akkurat hjemmedømmende Ole Stian Hansen så var ingen på Manglerud innstilt på det. Dermed ble det en mer spennende forestilling enn de fleste hadde våget å håpe på forhånd. Neste utfordring blir neppe mindre for MS-gutta, førstkommende søndag går turen til Jordal og et nytt møte med naborivalen VIF.