Lillehammer-MS 3-1

(1-1, 1-0, 1-0)

Oppdatert: (23.1.2011)

MS fikk en dårlig start på kveldens bortekamp mot Lillehammer, da hjemmelaget tok ledelsen på sitt første skudd i kampen. Steffen Søberg sto i mål i kveld, og spilte seg etter hvert opp til en redningsprosent på over 91. MS utlignet til 1-1 ved Martin Ytterstad sent i første periode, og den stillingen holdt seg til sluttminuttet i den andre. Da satte vår gamle venn Justin Bostrom inn 2-1 for hjemmelaget. Snaue kvarteret ut i tredje periode punkterte Lillehammer kampen til 3-1 i power play.

Også Frisk og Rosenborg tapte sine kamper i kveld, slik at avstanden oppover er den samme. Stjernen vant over Rosenborg og knappet dermed innpå igjen, men MS må se oppover på tabellen med tanke på en sluttspillplass. Allerede på tirsdag får MS muligheten til å revansjere seg mot Lillehammer i Manglerudhallen.