MS-Furuset2 2-10 (1-5, 1-2, 0-3)

Stjernesmell for MS mot Furuset.

Oppdatert: (03.11.2007)

Det ble klart meget tidlig i dagens kamp at svært lite stemte for de gulgrønne. Kanskje så man det aller tydeligst da MS lå under 1-2 i første periode, og fikk muligheten til å spille i nærmere 2 minutter 5 mot 3. Da brukte gutta over minuttet på å komme seg ut av egen sone og etablere noe overtallsspill. Og da Furuset kontret inn 3-1 straks de var fulltallige, forsto vi hvor dette bar. Kim Wictorsson måtte se hele 5 pucker bak seg i den første perioden, og ba forståelig nok om å bli byttet ut. I andre periode kom så Stas Milavski inn, men også han måtte kapitulere raskt. Etter 2 raske baklengs spilte Milavski seg gradvis opp, men på 1-7 var det selvsagt for sent selv for den største optimist.

Gutta skal ha ros for at de fortsatte å kjempe lenge etter at alt håp om poeng var borte. Men det ble forståelig nok ikke noe stort spill vi ble vitne til utover i kampen heller. Bortsett fra 2 MS-mål var det svært lite å glede seg over denne kvelden. Det ble også etter hvert en del stygge taklinger fra begge lagene, og påfølgende hevntaklinger de gangene dommertrioen mistet oversikten. Hos MS måtte både Stian Webjørnsen og Patrik Molberg forlate isen med disiplinærstraffer i løpet av kampen. Molberg fikk flere ganger hard medfart i løpet av denne kampen, blant annet en takling bakfra som senere viste seg å ha ført til nesebrudd.

I sluttperioden rant ytterligere tre baklengsmål inn, og forsterket inntrykket av en kamp MS bør legge bak seg fortest mulig. Nå blir det noen dagers spillepause, noe laget ser ut til å trenge. Vi kan bare håpe at dette var bunnen av bølgedalen, og at MS kommer fryktelig tilbake etter pausen.