Grüner-MS 4-3 (0-1, 3-1, 1-1)

Knepent tap for MS-gutta i Grünerhallen.

Ved LS
Oppdatert: (31.10.2007)

Det kan se ut som om MS har et aldri så lite Grünerkompleks, i fjor ble det tap i begge kampene mot byrivalen. Og heller ikke i kveldens kamp hadde MS marginene på sin side. Det begynte relativt bra, i den første perioden var vertene litt på etterskudd, og Erik Wallace ordnet MS-ledelse etter halvspilt periode. I den andre perioden var det Grüner som startet klart best, og de fikk tidlig utligningsmålet som lønn for strevet. Etter drøye åtte minutter tok hjemmelaget føringen, men MS svarte raskt. Peter Andersen klinket inn utligningsmålet etter 11.30. Nok et pent angrep fra "superrekka", men bortsett fra dette var det kaos som preget det meste i denne perioden. Det er sjelden man ser så mange feilpasninger fra begge lag. Det kunne se ut som om lagene prøvde seg på et tempo de ikke helt behersket. Men det var vertene som lyktes best, de tok på nytt ledelsen like før pause i power play.

To og et halvt minutt ut i tredje periode så det ut til at kampen skulle bli punktert, da Grüner økte sin ledelse til 4-2 på et flott angrep. Men igjen svarte MS raskt, og igjen var det Peter Andersen som var sistemann på pucken. Han gjorde ingen feil alene med målvakten, og spenningen var igjen på plass i kampen. MS hadde flere muligheter til å komme ajour i sluttminuttene, men det ble for mye Hawaii og for lite presisjon i pasningsspillet. MS ødela også et power play ved å sette på for mange spillere på isen. Dette var bare ett av mange eksempler på det litt planløse og rotete spillet som preget kampen. MS var sent ute med å ta ut målvakten, og oppnådde ikke annet enn at Grüner snappet pucken og satte den hårfint utenfor det tomme MS-buret. Icing ble ikke dømt, og sluttsekundene forsvant i det store intet. Dermed måtte MS også i år reise poengløse hjem fra Grünerhallen.