MS-Oilers 1-3

(0-0, 0-1, 1-2)

Oppdatert: (30.1.2011)

MS kunne ha klatret opp på syvendeplass med seier i kveld, men det ble til slutt et knepent tap i en relativt jevnspilt kamp. Stavanger Oilers viste bare glimtvis at de har et langt sterkere mannskap på papiret, og først drøye kvarteret ut i andre periode kom gjestene foran i målprotokollen. Christian Dahl Andersen scoret på en kontring etter at en MS-spiller falt.

Fem minutter ut i tredje periode fikk MS muligheten i spill 5 mot 3, og den tok de vare på. Paul Ballantyne fant Kevin DeVergilio, som endelig fikk overlistet Oilersmålvakten. Midtveis i perioden kom Oilers gjennom på en ny kontring, og satte til slutt et nytt ledermål bak Lars Haugen. MS gjorde sine forsøk på å komme ajour igjen, men uten å lykkes. Da MS måtte avslutte kampen i undertall var det duket for ny Oilersscoring, og kampen var punktert drøye minuttet før full tid.

Også de andre lagene rundt sluttspillstreken tapte sine kamper i kveld. Rosenborg røk på en smell og tapte 1-8 hjemme mot Lillehammer. Frisk var svært nær et poeng som ville bragt dem over streken igjen, men røk helt på slutten mot VIF. MS er dermed fortsatt over streken, med knappest mulig margin. Den kommende uken venter bortekamp mot Sparta og hjemmekamp mot VIF, før den særdeles viktige kampen mot Frisk i Askerhallen neste søndag.