Stjernen2-MS 2-8 (1-2, 0-3, 1-3)

Nytt Peter Andersen-show da MS senket Stjernen.

Ved LS
Oppdatert: (20.10.2007)

MS fikk seg en tidlig kalddusj i kveldens kamp mot Stjernen, da vertskapet tok ledelsen allerede etter 33 sekunders spill. MS brukte 5 minutter på å komme ajour, Mats Wikstrand ordnet balanse i regnskapet etter 5.30. Et drøyt kvarter ut i perioden startet så Andersen-showet. I løpet av 30 minutters effektiv spilletid scoret MS 6 ganger, 1 mål signert Robin Johansson, og hele 5 mål av poengkongen Peter Andersen. Stjernen reduserte så en gang, før Erik Wallace fastsatte sluttresultatet til 8-2. Skuddene viser 33-33 og et langt jevnere oppgjør, men med det scoringshumøret Peter Andersen er i om dagen, er det fristende å si at det ikke spiller noen rolle. MS stilte forøvrig et ungt mannskap i dagens kamp, blant annet med 2 juniormålvakter. Milavski sesongdebuterte med en sterk redningsprosent på nesten 94.

Om man ser bort fra de kampene som er avgjort utenfor isen, har det vært en hyggelig sesong for MS så langt. Laget har stort sett klart å vinne kampene også på mindre gode dager, og det er en nyttig egenskap. Men nå går MS inn en en svært viktig, kanskje avgjørende periode. I de 7 neste kampene møter motstandere som alle befinner seg på øvre halvdel av tabellen. Med unntak av Furuset 2 er dette lagene gutta skal kjempe med om en eventuell kvalikplass. Dette blir firepoengskamper på rekke og rad, den første av disse skjebnekampene spilles førstkommende onsdag mot formsterke Gjøvik i Manglerudhallen. Her må MS-gutta heve seg enda noen hakk om det skal bli seier.