Comet ishockey – MS2  7-2 ( 2-0, 1-1, 4-1) Antall tilskuere : 365.

En bra gjennomført kamp av unggutta fra Manglerud som stilte med 14 mann + 1

keeper. Comet stiller med et rutinert og bra lag som toppes med tsjekkerne
Jan Sochor (5 mål) og David Hnat.

En bra start av MS tidlig i førsteperioden gjorde at Comet ikke kom på offensiven før i andre halvdel, med scoring nr. 2 når det gjenstod 10 sek. av perioden. Gutta kjempet hardt og det virket som kreftene ikke skulle holde videre i kampen.

Men i 2. periode ble det MS som tok føringen og truet Comet ved flere anledninger, og da vi reduserte til 3-2 tidlig i 3. periode så øynet vi et håp. Men det tok for mye på kreftene når spillet hardnet til og vi ikke

hadde dommerne med oss. Skade på spiller, flere uforståelige utvisninger og fradømming av et mål, som samtlige utenom dommerne så, gjorde at dette ikke gikk veien helt ut. Med bra innsats fra samtlige og Christer i goalen så ble det ikke gjort noen skam på MS-trøya, tvert imot!