MS-VIF2 3-2 (2-0, 0-2, 1-0)

MS avgjorde nervedrama mot VIF i sluttminuttene.

Ved LS
Oppdatert: (17.10.2007)

I fjorårets sesong tok MS kun ett poeng mot VIF2, og gutta var naturlig nok interessert i å bedre på den statistikken. Eter en litt nervøs start på kampen scoret MS to kjappe mål midtveis i første periode. Det første kom på en kontring av Henrik Heen, det andre i power play da Håkon Stensbak styrte inn Patrik Haugers skudd. Scoringene så ut til å gi MS en vitamininnsprøytning, men 2-0 var kanskje likevel en noe flatterende ledelse etter første periode. Den andre perioden ble ikke like hyggelig sett med MS-øyne, her var det mye rotete spill, og to enkle VIF-scoringer. Det andre baklengsmålet kom da MS spilte i overtall, og Kim Victorsson var ikke helt heldig ved den anledningen.

Tredje periode ble tett og spennende, uten at det ble vist noe stort spill fra noen av lagene. Men MS så ut til å ville mest, og i sluttminuttene lå det en scoring i luften. Akkurat da MS trengte det som mest var Peter Andersen på plass foran kassa, og satte inn ledermålet. Nok en gang ble han assistert av rekkekompisene Stensbak og Djupvik. Etter et par spennende og kaotiske minutter ble det klart at dette ble seiersmålet. MS kunne feire to nye viktige poeng, og lagets første seier over VIFs andrelag noensinne. Seieren satt igjen langt inne, men etter de tapte poengene mot Stavanger er det desto viktigere å få med seg full pott fra slike kamper. Og en seier mot VIF smaker alltid ekstra godt, enten det er første- eller andrelaget man møter.