MS-Storhamar 2-3 sd

(0-0, 0-0, 2-2, 0-1)

Oppdatert: (17.2.2011)

MS kom på defensiven fra start i kveldens kamp, og hadde med få unntak nok med å forsvare seg i første periode. Tre ganger spilte laget i undertall, men Lars Haugen holdt tett. Heller ikke i andre periode kom det scoringer, men MS gikk langt mer offensivt til verks i denne perioden. Først fem minutter ut i tredje periode kom kveldens første scoring. Dan Fredrik Nygård kom gjennom på et glimrende soloraid, misset avslutningen, men Mats Knutsen satte returen i mål. Tre minutter senere slo Storhamar kontra, og det sto 1-1 med 12 minutter igjen på klokka.

Drøyt halveis i tredje periode tok Storhamar føringen for første gang med en noe heldig scoring, og det så ikke så lyst ut for MS. Samtidig ledet Frisk sin kamp, og Rosenborg hadde snudd 0-3 til 4-3 mot Oilers. Et par minutter senere kunne Storhamar punktert kampen i overtall, men lyktes ikke. Isteden slo MS tilbake, og med 4.13 igjen på klokka satte Lasse Hammerstad inn det viktige utligningsmålet. Flere scoringer ble det ikke før i forlengningen, da Storhamars Christian Larriveé gikk solo og avgjorde kampen for gjestene.

Frisk vant oppskriftsmessig 6-3 mot Stjernen i kveld, og er med det poenglikt med MS og foran på innbyrdes oppgjør. For MS må likevel kveldens poeng mot Storhamar ses på som en bonus i sluttspillstriden. MS har med dette tatt poeng i 4 av 5 kamper mot Storhamar denne sesongen, det er en meget sterk prestasjon. Rosenborg var nær 3 poeng mot Oilers i kveld, men måtte nøye seg med det ene. Dermed er trønderne fortsatt 2 poeng foran MS før helgens meget viktige oppgjør i Leangen.