Stjernen-MS 3-4 str

(1-2,  2-1, 0-0, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (22.2.2011)

MS trengte sårt en seier i kveldens kamp mot Stjernen, og etter hvert som Frisk skaffet seg en komfortabel ledelse over Rosenborg ble det om mulig enda viktigere. MS begynte da også kampen bra, og skaffet seg en tidlig ledelse ved Kevin DeVergilio. Da Martin Hansen økte i power play etter snaue kvarteret så det riktig bra ut. Kanskje hadde MS litt for mye flyt innledningsvis, for da Stjernen reduserte halvannet minutt før pause bredte usikkerheten seg. MS var svært tynt besatt på backplassen i kveld, dette bedrer seg heldigvis noe når Paul Ballantyne er tilbake etter 1 kamps karantene.

I den andre perioden var det hjemmelagets tur til å ha flyt. Etter to minutters spill gikk de enkelt gjennom og utlignet. MS skapte så en stor kontringsmulighet i undertall, men istedenfor ny MS-ledelse ble det kontring andre veien, avventende MS-utvisning og til slutt Stjernenscoring. På dette tidspunktet av kampen gikk det meste galt for MS. Et typisk eksempel var da pucken danset på mållinjen bak Grotnes og dommeren blåste av for blokkering. Først i sluttminuttene av perioden kom MS ordentlig på offensiven igjen. Det ble til slutt bursdagsbarnet Dan Fredrik Nygård som fikk sette inn utligningsmålet etter godt og vel kvarteret av midtperioden.

Den tredje perioden endte målløst, men MS var naturlig nok det laget som ville og prøvde mest. I forlengningen ble det heller ingen scoring, og det måtte straffer til. Her scoret Stjernen en gang på tre forsøk, men Martin Hansen og Kevin DeVergilio satte inn fulltreffere for MS, som med det tok med seg 2 poeng hjem. Dermed er muligheten for en sluttspillplass fortsatt tilstede. Men det er mye som må klaffe for MS i de to siste rundene om de skal unngå kvalifisering.

MS er etter kveldens runde 3 poeng bak Rosenborg. MS må dermed ha 4 poeng mer enn trønderne i de siste rundene for å gå forbi, noe som kan bli vanskelig siden Rosenborg avslutter hjemme mot Stjernen. Frisk har kommet kraftig i siget, men har i utgangspunktet to vanskelige kamper igjen mot Lørenskog og Stavanger. Lørenskog har også vist en stigende formkurve, men har ingenting å spille for mot Frisk. Skulle Askerlaget likevel tape sine to siste kamper, trenger MS 5 poeng for å komme til sluttspillet på bekostning av Frisk. Det blir en tøff, men fortsatt ikke helt umulig oppgave.

Neste skjebnekamp i Stjernehallen spilles førstkommende torsdag.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS