Stjernen-MS 0-3

(0-1, 0-2, 0-0)

Oppdatert: (24.2.2011)

MS hadde nok en gang kniven på strupen før kveldens kamp, og igjen var det MS som kom best i gang. Laget slet litt med uttellingen innledningsvis, og spilte tre ganger i overtall uten å få nettkjenning. Først da MS selv fikk en mann utvist ble det fart på sakene. Kevin DeVergilio snappet pucken i undertall og spilte frem Travis Vermeulen, som scoret fra kloss hold.

I tirsdagens kamp hadde MS en downperiode midtveis, men denne gangen ble midtperioden den klart beste sett med MS-øyne. Gutta skrudde opp tempoet flere hakk, og Stjernen hadde mer enn nok med å forsvare seg. Jonas Moen økte ledelsen med et skudd fra skrått hold, før Kevin DeVergilio la på til 3-0 i power play. Kevin hamret inn en retur bak en utspilt Grotnes, etter at Paul Ballantyne hadde fyrt av fra blå. I tredje periode var det slutt på finspillet, dette ble mer eller mindre en transportetappe hvor MS hadde god kontroll.

Frisk sikret i kveld både sluttspillplassen og syvendeplassen, etter en ny sterk seier mot Lørenskog. Rosenborg ledet lenge borte mot Sparta, og hadde det holdt helt inn hadde MS vært ute av sluttspillkampen. Men Sparta snudde denne kampen mot slutten, slik at MS fortsatt har muligheter før den siste serierunden. MS har hentet inn 5 poeng på Rosenborg på 2 kamper, men må ha 1 poeng mer enn trønderne i den siste runden. Dermed har Rosenborg alt i egne hender før hjemmekampen mot Stjernen.

I utgangspunktet er det lite som tyder på at Stjernen får med seg poeng fra Trøndelag. Fredrikstadlaget har tapt ni strake kamper, men den forrige seieren kom nettopp mot Rosenborg. Stjernen har vunnet 3 av 4 kamper mot trønderne så langt i sesongen, men har ingenting å spille for i siste runde. MS kan likevel ikke gjøre annet enn å håpe på et mirakel i Trondheim, samtidig som man kjemper knallhardt for poeng mot Lillehammer i Manglerudhallen søndag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS