MS-Hasle/Løren 7-5 (2-0, 3-3, 2-2)

Ny MS-seier etter dramatisk avslutning mot H/L.

Ved LS
Oppdatert: (10.10.2007)

MS fikk nylig den demoraliserende beskjeden om at de er fradømt fire poeng mot Stavanger, men på isen fortsetter MS-gutta å vinne kampene. Etter å ha hatt startvansker i mange kamper, så gutta i kveld ut til å være våkne fra fløyta gikk. I første periode var MS det klart dominerende laget, og scoret to ganger ved henholdsvis Håkon Stensbak og Peter Andersen. I andre periode økte Mats Wikstrand ledelsen, før Hasle reduserte ved den tidligere MS-gutten Just Marius Sekkenes. MS fulgte opp med nye scoringer av Håkon Stensbak og Peter Andersen, begge etter nydelig samspill fra den suverent beste MS-rekka denne sesongen.

MS har tidligere i sesongen snudd flere kamper etter å ha ligget under, men det ser ikke ut til at de takler en ledelse like godt. Hasle fikk lov å komme inn igjen i kampen med to scoringer før siste pause, og i tredje periode reduserte de på nytt. 5-1 var plutselig blitt til 5-4, og det var igjen spenning om poengene. To minutter før full tid spilte gjestene i overtall, og tok ut målvakten i et forsøk på å komme ajour. Da Robin Johansson satte pucken i det tomme buret halvannet minutt før slutt virket kampen punktert, men det var en illusjon som brast da Hasle reduserte på nytt bare 11 sekunder senere. Først da Peter Andersen satte nok en puck i tomt bur med 5 sekunder igjen på klokka var spenningen utløst.

Det virker unødvendig å slippe motstanderen inn igjen i kampen med så mange lettvinte scoringer, og igjen kan vi takke rekka med en storspillende Peter Andersen i spissen for at poengene ble igjen i Manglerudhallen.