MS-Lillehammer 3-1

(0-1, 1-0, 2-0)

Oppdatert: (27.2.2011)

MS trengte 1 poeng mer enn Rosenborg i kveld, og de to kampene utviklet seg etter hvert til et sekunddrama av de sjeldne. MS begynte friskt, men mistet litt futten da Lillehammer gjorde 1-0 på en litt for enkel kontring. Samtidig kom meldingene fra Leangen om at Stjernen overraskende var i føring 2-0 mot Rosenborg. Dette ga MS en ny giv, og snaue sju minutter ut i midtperioden utlignet Travis Vermeulen fortjent til 1-1. Med 3-3 i Leangen et stykke ut i tredje periode, var dramatikken til å ta og føle på.

Da beskjeden kom om 5-4 i Leangen og kveldens første ledelse til Rosenborg, så det igjen stygt ut. Men så dunket Lasse Hammerstad inn 2-1 til MS på et kanonskudd, og Stjernen utlignet til 5-5 i Leangen. I sluttsekundene i Manglerudhallen satte Kevin DeVergilio 3-1 i tom kasse, og alt som gjensto var å vente nervøst på nyheter fra Trondheim. Mange fryktet at Stjernens motivasjon for seier ikke ville være tilstede i fullt monn, siden dette ville bety en ny dyr reise til Trondheim for Fredrikstadlaget. Så kom likevel nyheten man hadde drømt om og ventet på, Stjernen hadde tatt ledelsen med 1.17 igjen på klokka.

Et behersket jublende MS-lag gikk i garderoben, mens publikum ble igjen på tribunen for å vente. Så kom meldingen om at Rosenborg hadde utlignet bare 22 sekunder etter Stjernens ledermål. Igjen spredte usikkerheten seg i Manglerudhallen. Hvor giret var Stjernen egentlig på å hente med seg poengene? 25 sekunder etter utligningen, og med 30 sekunder igjen på klokka fikk vi svaret. Stjernen hadde valgt å benke landslagsmålvakt Pål Grotnes til denne kampen, og da Henrik Holm måtte se puck nummer sju bak seg brast sluttspillhåpet for MS. Jubel ble raskt snudd til fortvilelse og lange ansikter i Manglerudhallen. Heller ikke denne gangen sto lykken den gode bi.

På en kveld der MS leverte varene, var Stjernens kollaps en større nedtur enn alle poeng MS selv har mistet i sluttsekundene denne sesongen. At sluttspillet ryker med 30 sekunders margin, og på innbyrdes oppgjør, er på mange måter typisk for denne sesongen. Nå gjenstår bare å håpe at MS reiser seg igjen og slår kraftig tilbake i kvaliken. Når den verste skuffelsen har lagt seg må man ta innover seg at MS har levert en meget god sesong, og er 1 poeng unna sjuendeplassen. Det er imponerende av et lag som kanskje har vært favoritter i 3-4 kamper denne sesongen. Gutta bør være godt rustet for en kvalik, selv om topplagene i 1. divisjon tradisjonelt biter meget godt fra seg.

Kvaliken starter 10. mars, mot Tønsberg i Manglerudhallen.

Oppsett for kvalifiseringen


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS