Bergen-MS 2-5 og 2-6

Serieledelse for A-laget etter dobbeltseier i Bergen.

Ved LS
Oppdatert: (08.10.2007)

Etter tap i første serierunde er MS nå i hvert fall poengmessig i ferd med å komme i rute, etter fem strake seire. Flere av seierne har som vi vet sittet langt inne, og også i Bergen gikk det litt trått i starten. MS kom under i målprotokollen, og brukte halve den første kampen på å komme i føring. Etter to perioder var ledelsen på relativt betryggende 4-1, og det endte med 5-2-seier til de grønne.

I den andre kampen var MS stort sett i føring hele veien, men punkteringen kom på et sent straffeslag, 6-2 til MS ble til slutt fasiten i denne kampen. Dermed er MS i en foreløpig serieledelse, dog med flere kamper spilt enn de fleste. Spillemessig har laget mye å gå på fortsatt, men desto gledeligere er det at laget likevel henger med i toppen.