MS-Storhamar2 4-3 (1-1, 0-1, 3-1)

MS-seier over Storhamar etter ny frisk sluttspurt.

Oppdatert: (03.10.2007)

Det ser ut til at årets MS-utgave må ligge under med noen mål i protokollen før de skjønner alvoret. I kveld drøyde de kanskje litt i lengste laget med sluttspurten, men kunne til slutt innkassere begge poengene også mot Storhamar. Veien dit ble ganske kronglete, spesielt den andre perioden var et sørgelig kapittel. Her ble ikke gjestenes målvakt satt på en eneste prøve i løpet av 20 minutter. MS virket helt ute av form, og da Storhamar gikk opp til 3-1 tidlig i tredje periode så det mørkt ut med tanke på poengene. Peter Andersen tente dog et lite håp med sin redusering i spill 5 mot 3.

Snaut kvarteret ut i perioden oppsto en omdiskutert situasjon, da MS-benken ville ha hoveddommer til å sette igang spillet. Storhamar var sent ute med byttet, men Lüthcke valgte å vente, og det hele endte med at MS-benken ble belønnet med lagstraff for sine protester. Situasjonen kunne fort ha kostet MS poengmuligheten, men isteden ble det dette som ga den lille ekstra tenningen som skulle til. Peter Andersen sørget for balanse i regnskapet med en ny uassistert scoring, og fire minutter før full tid satte Jonas Djupvik Løvlie inn seiersmålet. En ny sterk sluttspurt av MS, som likevel bør vurdere å stille vekkerklokken en time frem ved neste korsvei.

Foruten poengene kan MS glede seg over at Peter Andersen kjemper i toppen av poengligaen, med hele 16 poeng på 4 kamper. Han var innblandet i samtlige scoringer i kveld. Rekkekameratene Jonas Djupvik og Håkon Stensbak (sistnevnte måtte stå over i kveld) følger ikke langt etter. Neste prøve for de grønne blir dobbeltkamp i Bergen, til de kampene håper vi gutta er med fra første puck droppes.