Comet-MS 0-5

(0-3, 0-1, 0-1)

Oppdatert: (13.3.2011)

I likhet med i Tønsbergkampen fikk MS i kveldens kamp mot Comet en god start, med to tidlige scoringer. MS dominerte den første perioden stort, og gikk til første pause med en fortjent 3-0-ledelse. Kevin DeVergilio scoret det første målet, før Jonas Moen fant nettmaskene to ganger. Midtperioden ble en aldri så liten downperiode for MS sin del. Gutta fikk lite til fremover, samtidig som Comet var småfarlige på kontringer. Men da Travis Vermeulen dunket inn 4-0 halvannet minutt før pause, var den siste rest av nerve borte fra kampen.

Martin Hansen fikk en smell i andre periode og hinket ut i garderoben før pause. Men Martin fullførte kampen, og tidlig i tredje periode økte han til 5-0 for MS. Utover i denne perioden ble stemningen tidvis noe amper, med småstygt spill og påfølgende slåsskamper. Selv om de to utvisningsboksene til tider var overfylt med spillere, klarte man seg heldigvis uten matchstraffer og karantener. MS fortsatte å pepre Cometmålvakt Mathias Gundersen, men den tidligere landslagsmålvakten var i det umulige hjørnet og slapp ikke inn flere mål denne kvelden. På motsatt side av banen holdt Lars Haugen nullen uten store problemer. For Steffen Søberg ble kvelden noe mer dramatisk. På sidelinjen fikk Steffen en puck i hodet, og måtte fraktes på legevakten med et kutt like over øyet.

Kveldens andre kvalikkamp mellom Tønsberg og Stjernen ble en meget jevn og spennende affære, der Stjernen til slutt slapp med skrekken og vant 3-2. Men Tønsberg beviste igjen at de er på gang, og ikke blir lette å ha med å gjøre i denne kvaliken. Førstkommende torsdag reiser MS nok en gang på besøk til Stjernen i Fredrikstad. Laget som vinner det oppgjøret, vil ha tatt et langt steg mot fortsatt Get-ligaspill.