Stjernen-MS 2-3 str

(0-0, 2-2, 0-0, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (17.3.2011)

MS dominerte stort innledningsvis i kveldens kvalikkamp mot Stjernen, men uttellingen lot vente på seg. Først tre minutter ut i andre periode kom scoringen. Det var en riktig fulltreffer av et skudd opp i krysset fra Kevin DeVergilio. Fire minutter senere var det Dan Fredrik Nygårds tur. Hans puck fikk en enklere vei mot mål, da Grotnes var ute på en liten bærtur ved den anledningen. MS hadde tilsynelatende god kontroll på denne kampen, og Stjernen hadde lite å by på. Men så kom noen kritiske minutter, der MS bommet på straffeslag, og der Paul Ballantyne måtte forlate isen etter å ha fått pucken i ansiktet. Etter to kjappe MS-utvisninger scoret så Stjernen to ganger på 34 sekunder.

Tredje periode ble jevnere, og begge lag hadde muligheter til å avgjøre. Hos MS kom heldigvis Ballantyne seg på isen igjen, etter noen sting i leppa. Hammerstad og Heiberg var ute med skader i denne kampen, i tillegg til langtidsskadde Emil Frøshaug. Så laget trenger ingen flere skader akkurat i øyeblikket. I sluttminuttene av sudden death braket det løs med full slåsskamp, etter at Kevin DeVergilio var blitt utsatt for et aldri så lite bakholdsangrep. Travis Vermeulen endte dessverre opp med matchstraff etter å ha stått opp for lagkameraten. Vi håper at straffen ikke blir alt for streng, og at Travis snart er å se på isen igjen for MS.

I straffekonkurransen måtte det hele 10 straffeslag til for å skille lagene. Stjernen bommet fem ganger på rappen, før Martin Hansen endelig scoret på sitt andre og MS sitt femte forsøk. MS fikk dermed med seg 2 meget viktige poeng før bortekampen mot Tønsberg. Med 2 eller 3 poeng i den kampen vil MS være sikret fortsatt Get-ligaplass. Tønsberg har trolig spilt på seg selvtillit etter kveldens snuoperasjon mot Comet, og er ikke en motstander som kan tas lett på. Med en del skader i troppen er det absolutt ønskelig at MS avgjør dette fortest mulig, og i hvert fall før den siste hjemmekampen mot Stjernen.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS