Tønsberg-MS 3-2 str

(0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (20.3.2011)

Kveldens kamp mellom MS og Tønsberg ble en jevn og spennende affære, der det ble synlig nesten fra første dropp at savnet av Travis Vermeulen var stort. Travis fikk karantene etter forrige runde, og måtte følge kampen fra tribunen. Tempoet var til tider dårlig, og det var liten fremdrift å spore. Hjemmelaget var kort og godt fullt på høyde med de grønne denne kvelden. Da MS tok ledelsen 1-0 i første periode var det med en relativt heldig scoring. Martin Ytterstad sendte avgårde en puck som spratt via Mats Knutsen og i mål. Denne ledelsen holdt til første pause.

I andre periode var Tønsberg enda mer på hugget, og det var slett ikke ufortjent at de utlignet til 1-1 midtveis i kampen. Drøye åtte minutter ut i tredje periode tok hjemmelaget føringen, og denne ledelsen så lenge ut til å holde kvelden ut. Men MS tok seg sammen og gjorde en liten kraftanstrengelse i sluttminuttene. Martin Hansen utlignet til 2-2 med tre minutter igjen på klokka, et ordentlig jobbemål var dette. I kampens to siste minutter spilte MS i undertall, men kampen gikk til sudden death og det ene poenget var berget. I straffekonkurransen var hjemmelaget best, her scoret de en gang mens MS bommet på alle sine.

Dermed er Tønsberg fortsatt med i kampen om en plass i Get-ligaen. For MS sin del betyr det ene poenget at de fortsatt kan avgjøre selv i neste runde mot Comet. 2 poeng til må MS ha for å være sikre, og det er ingen grunn til å vente på siste kamp mot Stjernen før man sikrer seg disse. Selv med tap mot Comet i neste kamp kan MS berge plassen før siste runde, men man har dårlige erfaringer med å håpe på hjelp fra Stjernen. Derfor er det kun en solid hjemmeseier som er godt nok i Manglerudhallen på torsdag. Ellers kan det bli i overkant spennende i siste hjemmekamp mot Stjernen.