MS-Stavanger2 9-4 (3-1, 3-2, 3-1)

Effektivt MS-lag innkasserte høstens første topoenger.

Ved LS
Oppdatert: (29.9.2007)

Etter tapet mot Sparta i første serierunde var det et skjerpet MS-mannskap som kom på isen mot Stavanger. To tidlige MS-scoringer roet nervene og satte en standard for kampen. Da gjestene fikk sitt første reduseringsmål svarte MS raskt, og de grønne kunne gå til første pause med 3-1-ledelse. Også i andre periode var MS effektive, og scoret tre strake før konsentrasjonen muligens sviktet en liten stund. Stavanger reduserte to ganger og grep et lite hamstrå før tredje periode.

De svartkledte var med på notene også i tredje periode, delvis grunnet mange MS-utvisninger. Men det var MS som etter hvert punkterte kampen med to scoringer til, før Stavanger fikk et siste trøstemål i sluttsekundene. Totalt sett var nok gjestene mer med i kampen enn sluttresultatet kan tyde på. Men MS forsvarte seg godt i de mange undertallsperiodene, både med 4 og 3 mann på isen så de ut til ha god kontroll på kampen. Gutta var også flinke til å slå unna returer fra målvakten. Flere av baklengsmålene var likevel av det billige slaget. Men fremover på banen var MS gledelig effektive i kveld.

Flere av målene var av det småpene slaget, som da Erik Wallace Johansen fikk stjernetreff fra venstrekanten i andre periode. Trioen Peter Andersen, Håkon Stensbak og Jonas Djupvik Løvlie viste også frem mye pent samspill, det er moro å se unge talenter med lang fartstid i klubben hevde seg så godt. Av våre nye landsmenn fra øst viste spesielt Adam Jönsson seg nok en gang frem på en positiv måte, og ble belønnet med bestemannspremien. To norske nyervervelser, Stian Webjørnsen (tidl. Sparta og Stjernen) og Henrik Skara Heen (eks Frisk) viste også lovende takter.

Stavanger stiller revansjesugne på isen i Manglerudhallen allerede søndag kl 12, så det blir ikke tid til mange hvileskjær for MS etter innkasseringen av høstens to første poeng.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS