MS-Comet 11-1

(2-1, 4-0, 5-0)

Oppdatert: (24.3.2011)

MS trengte i utgangspunktet minst to poeng mot Comet i kveld for å sikre plassen i Get-ligaen, og det ble relativt tidlig åpenbart at det ville gå veien. Cometspillerne hadde lite å stille opp med, foruten å samle seg i en tett boks rundt målvakten Kimmy Christensen, samt prøve en og annen sjelden kontring ved Jan Sochor. I første periode lyktes gjestene ganske bra med denne taktikken. De scoret på en av sine meget få målsjanser, samtidig som MS slet med uttellingen og gikk til første pause med en knepen 2-1-ledelse.

Utover i andre periode løsnet det gradvis for MS. Med fire nye MS-scoringer var ledelsen komfortabel før den tredje perioden. Comet produserte ikke et eneste skudd på mål i midtperioden. Tredje periode bar i enda større grad preg av ren lekestue. Kimmy i Cometmålet jobbet tappert, men fikk stadig mindre hjelp av slitne medspillere. Hos MS var radarparet DeVergilio og Vermeulen i meget godt slag, og sørget for at underholdningsverdien i kampen gradvis økte selv om spenningen aldri var tilstede. De to vartet opp med et svært så lekent samspill, som da Kevin fra liggende posisjon spilte frem Travis alene mot målvakten. Også flere av de unge norske spillerne fikk vist seg frem på en positiv måte i denne kampen. Da sirenen gikk for full tid, sto det 11-1 på tavla.

Stjernen vant i kveld 5-2 over Tønsberg, og er dermed i likhet med MS klare for Get-ligaen før den siste kvalikrunden. Søndagens kamp mellom MS og Stjernen i Manglerudhallen blir dermed en ren finale om førsteplassen i kvaliken. Begge lagene er nok tilfreds med at ikke mer står på spill i den kampen. Vi håper og tror likevel at gutta ser prestisjen i kampen om førsteplassen, og er innstilt på å levere en fin og underholdende avslutning på denne sesongen.