MS-Stjernen 4-3

(2-0, 1-2, 1-1)

Oppdatert: (18.8.2011)

Tidligere denne uken ankom Manglerud Stars tre nye importspillere, og i kveld fikk de prøve seg i treningskamp mot Stjernen. MS fikk en god start på kampen, og var det klart dominerende laget i første periode. Tidlig i kampen var Fredrik Løvdahl frempå og satte inn 1-0 til hjemmelaget. Noen minutter senere viste importene seg frem. Kory Falite fikk pucken fra Jason Lawrence, og kom gjennom i en 2 mot 1-situasjon med Martin Hansen. Kory valgte å avslutte selv, og pucken trillet forbi Stjernens målvakt.

Snaut halveis i kampen reduserte Stjernen med et relativt heldig power playmål, etter at MS hadde slitt med å få klarert. Kampen sto så og vippet i noen minutter, før en opplagt Joacim Sundelius stakk lynkjapt gjennom og kontret inn 3-1 til MS. Mats Knutsen assisterte, og målvakten Bryan Hogan noterte seg også for en andreassist på denne scoringen. Kun 8 sekunder før pause reduserte Stjernen på nytt i power play, og spenningen var intakt før tredje periode.

MS slet med å få uttelling i overtall i de to første periodene, men tidlig i den tredje lyktes det endelig. Mats Knutsen la på til 4-2, etter fint samspill med Jonas Moen og Joacim Sundelius. Snaue fem minutter før full tid reduserte Stjernen i power play for tredje gang, og gjestene fikk satt inn et visst trykk på MS i sluttminuttene. MS klarte imidlertid å holde unna så lenge de hadde fem mann på isen, og sesongoppkjøringens første knepne seier var et faktum.

Neste treningskamp spilles på bortebane mot Lillehammer 23. august.