Stjernen-MS 4-3 str.

(1-0, 1-2, 1-1, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (30.8.2011)

Kveldens treningskamp mot Stjernen i Fredrikstad ble en rotete, men etter hvert spennende og underholdende affære. MS stilte med Kenneth Sørli Eriksen mellom stengene, og han måtte se kveldens første skudd havne i nettmaskene etter 48 sekunders spill. Flere scoringer ble det ikke i første periode. I andre periode spilte MS seg opp, Stjernen kom på etterskudd og pådro seg mange utvisninger. MS utlignet i spill 5 mot 3 tidlig i perioden, scoringen ble kreditert Martin Ytterstad. MS hadde også to pucker til i nettmaskene, men dommeren underkjente begge målene. Først da MS spilte i undertall halveis i kampen kom ledermålet. Kory Falite og Jason Lawrence kontret seg gjennom Stjernenforsvaret i høyt tempo, og Kory satte pucken bak Grotnes. Stjernen utlignet på en noe heldig kontring to minutter før pause, i en periode der MS hadde nok av muligheter til å punktere kampen.

Tredje periode ble jevn og spennende, og det var vanskelig å se på spillerne at ingen poeng sto på spill. Stjernen tok føringen igjen etter snaue fire minutter med et skudd som smatt mellom bena på Kenneth Eriksen. Men MS svarte raskt, og under minuttet senere hadde Jason Lawrence sørget for ny balanse i stillingen. Etter ordinær tid sto det fortsatt 3-3, og lagene ble enige om å fortsette med spilleforlengelse. Stjernen hadde en puck inne i forlengningen, men scoringen ble anullert etter at Stjernen hadde feiret seieren i bortimot et par minutter. Kampen gikk så videre til straffeslag, der MS kom best i gang. Stjernen satte den første straffen utenfor, før straffeslageksperten Martin Hansen overlistet Grotnes. Men på de to neste forsøkene fant hjemmelaget nettmaskene, mens Kory Falite og Jason Lawrence misset sine straffer. Dermed kunne Stjernen feire seieren for andre gang denne kvelden.

MS sliter med et par skader på backsiden, og stilte igjen et noe redusert mannskap. Men flere av de yngre spillerne fikk mye istid, og viste positive takter. Amerikanerne Falite og Lawrence viste seg igjen frem som meget nyttige tilvekster, straffemissene til tross.

Neste treningskamp spilles mot VIF på Jordal 6. september.