MS-Lørenskog 1-3

(0-1, 0-1, 1-1)

Oppdatert: (10.9.2011)

MS rakk ikke å få importene klare til kveldens seriekamp, i tillegg var Christoffer Hansson ute med skade, og Stian Carlsen måtte sone karantene etter en matchstraff han ironisk nok pådro seg for Lørenskog i fjor. Det var dermed et ganske redusert MS-lag som entret isen, men gutta viste fra første stund at de ikke ville gi Lørenskog noe gratis. Juniorene ledet an med stor entusiasme, og det smittet raskt over på resten av laget. Det var likevel mange som fryktet en tung kveld da Lørenskog etter tre og et halvt minutt tok ledelsen, men det skulle ta lang tid før denne kampen ble punktert og avgjort.

Etter det tidlige baklengsmålet spilte Kenneth Sørli Eriksen seg varm, og vartet opp med mange gode redninger i løpet av kvelden. Backene jobbet knallhardt med å rydde opp i egen sone, og utover i andre periode begynte laget også å produsere målsjanser. Dessverre var det gjestene som stakk opp til 2-0 midtveis i kampen, etter at MS akkurat hadde hatt en kjempemulighet til å utligne. I tredje periode forventet mange at det unge MS-mannskapet skulle rakne, men gutta holdt stand til the bitter end. Med litt over minuttet igjen på klokka skapte Mats Knutsen nerve i kampen med sin redusering til 1-2. I det neste angrepet var MS helt på tampen nær ved en sensasjonell utligning, men isteden kunne Lørenskog kontre inn 3-1 i tomt MS-mål.

MS har all grunn til å være stolte over innsatsen i kveld. Mange har spådd stor nivåforskjell mellom topp og bunn denne sesongen, men så langt tyder resultatene på at vi fortsatt kan få oppleve jevne kamper. I dagens andre runde vant nederlagsdømte Frisk 3-1 over Sparta. MS deler dermed overraskende nok tabellposisjon med sarpingene etter første serierunde. Førstkommende torsdag reiser MS til Lillehammer, da forhåpentligvis med tilnærmet fullt lag. Vi håper at gutta har spilt på seg nok selvtillit til at vi får en ny jevnspilt forestilling der.

MS TV: MS-Lørenskog 10.9.2011 (Video)