MS-Stjernen 4-1

(1-1, 2-0, 1-0)

Oppdatert: (17.9.2011)

Kveldens kamp var meget viktig for begge lagene, da MS med seier ville komme ajour, mens Stjernen på sin side hadde muligheten til å stikke fra med 6 poeng. Fredrikstadlaget hadde så langt overrasket med seier over Lillehammer og knepent tap mot VIF. Det var også Stjernen som kom best i gang i kveld, midtveis i første periode gikk gjestene opp i 1-0-ledelse i power play. MS forsto raskt alvoret, skrudde opp tempoet flere hakk og skapte flere store målsjanser. Joacim Sundelius utlignet 4 minutter før pause, etter å ha bommet  på en minst like stor sjanse like før. "Sudden" ble assistert av Mats Knutsen og Fredrik Løvdahl, og denne rekka skapte mye i kveld.

I andre periode var det amerikanernes tur til å vise seg frem. Jason Lawrence spilte frem Kory Falite, som stakk gjennom på kanten og sendte MS i føring etter en særdeles frekk og elegant avslutning mot Pål Grotnes. Da var det kun spilt 20 sekunder av andre periode, og nå var MS virkelig i støtet. Etter snaue 9 minutter var det Korys tur til å spille frem lagkameraten, og Jason Lawrence kunne sette pucken bak en helt utspilt Grotnes. MS fikk så muligheten til å punktere kampen i spill 5 mot 3, men uten å lykkes. Igjen ble det skapt store målsjanser, men uttellingen uteble. Stjernen skapte ikke mye i denne perioden, men kunne bragt mer spenning inn i kampen da de plutselig ble servert en gedigen dobbeltsjanse. Men Kenneth Sørli Eriksen i MS-målet ryddet opp på mesterlig vis.

I tredje periode var MS tydelig slitne etter å ha akselerert tempoet tidligere i kampen. Det ble en del lange bytt av spillere som tidvis slet med å slå en pasning mer enn et par meter bortover isen. Heldigvis så det ut til at begge lagene var noenlunde jevnslitne. Stjernen prøvde, men så ikke helt ut til å ha troen. I sluttsekundene trakk de ut Grotnes, og Jason Lawrence kunne endelig punktere i tomt mål. 3 meget viktige poeng var i boks for MS, gutta spilte på seg selvtillit og unngikk å komme på etterskudd på tabellen. Spesielt i andre periode viste laget meget fine takter, selv om det tidvis ble spilt på små marginer med litt mye tut og kjør.

Førstkommende tirsdag er det TV-kamp i Manglerudhallen. Da kommer et forsterket VIF på besøk, de er utvilsomt revansjesugne etter to tap mot MS i treningskampene. Vi oppfordrer alle til å møte i Manglerudhallen og skape en best mulig stemning og ramme rundt denne kampen.
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS